28.03.2024 18:27
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

З кожним днем все більше споживачів реєструються в «Особистому кабінеті»

о_kalyta (2)Інженер-програміст ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз»  Олександр Калита розповідає, що з кожним днем все більше споживачів обирають можливість подавати показники лічильників за допомогою сервісу «Особистий кабінет», який функціонує на сайті ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз» (gazpostach.te.ua).

-Щоб заощадити час наших споживачів, ми створили сервіс «Особистий кабінет», зареєструвавшись у якому тернополяни зможуть без проблем передати покази лічильників у зручний для них час, – каже Олександр Калита. – Скористатися сервісом на сайті можна після проходження простої процедури реєстрації. Процес реєстрації цілком доступний для людей, які мають початковий рівень користувача інтернету, скажімо, можуть зареєструватися у соцмережах. Щоб зареєструватися на сайті gazpostach.te.ua, потрібно ввести номер особового рахунку ( він зазначений на квитанції про оплату послуг газопостачання), логін, пароль та адресу електронної скриньки.  На вашу електронну споживача пошту прийде лист-підтвердження з посиланням для активації профілю. Після реєстрації споживачі можуть, авторизувавшись, заходити в “Особистий кабінет”. Для цього потрібно ввести лише логін і пароль.  Щодо споживачів, які до п’ятого числа не подадуть показники, обсяг спожитого газу визначатимуть розрахунковим методом – на основі сформованих груп споживання. Прогнозований розрахунок здійснюється за спеціальними профілями споживачів та базується на минулорічних даних обсягу спожитого газу конкретного споживача, – пояснив фахівець.

Як розповідає Олександр Калита, сервіс  працює вже від першого березня 2016 року. З того часу зручність сервісу вже мали змогу оцінити майже десять тисяч споживачів, які здійснили реєстрацію в «Особистому кабінеті». Якщо виникають якісь труднощі під час реєстрації на сайті   gazpostach.te.ua, радимо повідомляти про це на скриньку admin@gazpostach.te.ua

– Загалом абонентів, які подають показники через інтернет та здійснюють оплату через інтернет, а також подають покази через банки в нас на сьогоднішній момент вже більше сорока тисяч. Якщо брати дані по місту Тернополю і Тернопільському районі, де є 110 тисяч абонентів (особових рахунків), то понад  40 тисяч абонентів вже користуються послугами електронної оплати і подачі показів через інтернет. Сподіваємося, що прихильників переваг сучасних технологій  з кожним днем ставатиме більше, адже це не лише зручно, але й швидко. При цьому, здійснюючи оплату за допомогою «Особистого кабінету» на нашому сайті gazpostach.te.ua чи ресурсу  oplata.te.ua, споживачі не сплачують комісії, – нагадує Олександр Калита.

Нагадаємо, що здійснити оплату тернополяни мають змогу у новому розрахунковому центрі на  вулиці Родини Барвінських, 4, який розпочав свою роботу декілька місяців тому.

Адміністрація ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз»