25.04.2024 04:02
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Зрізку дерев біля магазину «Прогрес» у Тернополі здійснювали без дозвільних документів

zrizkaФакт незаконної зрізки дерев під час традиційного об’їзду міста зафіксували фахівці відділу благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР. Навпроти магазину «Прогрес»  на зеленій зоні, що знаходиться на перехресті вулиць Слівенська, Лесі Українки та Монастирського, невідомі чоловіки здійснювали зрізку дерев, а на вимогу пред’явити дозвільні документи – втекли.

На місце події оперативно  прибули фахівці екологічної інспекції та спільно із спеціалістами відділу благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР здійснили акт обстеження. Виявилося, що зловмисники самовільно зрізали три аличі, два клени та тридцять чотири чагарники бузку.

Як вже зазначалося, жодних дозвільних документів робітники, що здійснювали зрізку насаджень, не пред’явили, факт відсутності дозволів підтвердили і в Тернопільській міській раді.

На даному етапі проводиться розслідування з метою з’ясування ініціатора та виконавців незаконної зрізки поблизу магазину «Прогрес».

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Фото з відкритих джерел в Інтернеті