28.03.2024 16:05
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

За совісну працю дякують працівниці ПП “Східний масив” Кархут Іванні

Слова вдячності на адресу працівників ПП “Східний масив” надіслали жителі будинку № 76, що на проспекті Степана Бандери.

“Шановні працівники ЖЕКу № 2 (ПП “Східний масив” – авт.)

Ми, жильці будинку 76, що по вулиці Бандери, вітаємо вас з професійним святом – Днем комунальника. Бажаємо вам всього найкращого – щастя, здоров’я, великих успіхів у роботі.

При нагоді хочемо відмітити роботу нашої прибиральниці – Кархут Іванни. Ми задоволені її роботою.  Вона надзвичайно чесна  і сумлінна працівниця. Працює старанно, строго по графіку. Цілу зиму вона чисила тротуари від снігу, а небезпечні місця посипала піском. Жодного папірця не обмине, прибирає чисто і сумлінно. Під’їзди миє порошком, знімає павутиння, навіть двері знадвору миє. Любо спостергіти за її роботою. Ми звертаємося до вас з проханням, відзначити Кархут Іванну,  як одну з кращих”.

Михайло Дереворіз: «Найкраще в роботі – мій колектив»

Нам завжди надзвичайно приємно отримувати листи такого змісту, тому щиро дякуємо усім, зокрема активним мешканцям за те, що знайшли хвилину для того, аби висловити свою вдячність.

Нагадуємо, що вісімнадцятого березня ми відзначатимемо День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Пропонуємо тернополянам долучитися до своєрідного марафону подяк комунальникам  і написати свої відгуки про найдостойніших працівників підприємств, які обслуговують м. Тернопіль. Ви можете висловити свою вдячність усім, на кого покладено важливу роль у забезпеченні комфорту та чистоти у вашому будинку. Якщо вам є за що подякувати своєму двірнику, майстрові дільниці, сантехніку, столяру чи директору підприємства тощо  – пишіть  у нашу «Електронну приймальню» або на скриньку komun.press@gmail.com.

У разі, якщо вам не відоме ім’я та прізвище добросовісного працівника, достатньо вказати адресу вашого будинку.

Тернопіль житлово-комунальний