19.04.2024 13:16
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Запрошуємо жителів Тернопільської громади на екоакції в рамках Європейського тижня сталої енергії 2021 в Україні

Цими днями у Тернополі стартує Європейський тиждень сталої енергії 2021 в Україні, в рамках якого у місті пройдуть публічні екоакції, зустрічі та обговорення, метою яких є обмін ідеями і розробка нових планів для вирішення найбільш болісних проблем громад у царині ефективного споживання ресурсів, декарбонізації економіки та адаптації до змін клімату.

Розпочнеться Європейський тиждень сталої енергії із семінару, присвяченому кліматичному менеджменту та енергетичній безпеці міст, участь в якому візьмуть представники ЄС в Україні, МФО та донорських організацій, мери різних міст України, а також представники Асоціації «Енергоефективні міста України» в Тернополі.

Урочисте відкриття Європейського тижня сталої енергії 2021 в Україні відбудеться у суботу, 2 жовтня, на Театральному майдані Тернополя. Початок о 14.00 год.

З метою привернення уваги суспільства до екологічних проблем та питань раціонального споживання енергетичних ресурсів, 2 жовтня на різних локаціях міста буде проведено також: велопробіг «Екозвички для бадьорого ранку», демонстрацію екокіно, еко-енерго-наукові пікніки, акцію «Місто без сміття» тощо.

Детальна програма Європейського тижня сталої енергії 2021 в Україні додається.

Не пропустіть нагоди взяти участь у запланованих заходах загальноєвропейської ініціативи та безпосередньому ефективному спілкуванні задля протидії глобальній зміні клімату.