28.03.2024 17:05
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Завтра у Тернополі приберуть парки та сквери

pidval (6)В рамках загальноміської толоки, яка відбудеться завтра, 20 березня, комунальники  та працівники міської ради прибиратимуть парки та сквери, а суб’єкти господарювання мають впорядкувати власні та закріплені за ними території.

Під час толоки заплановано впорядкувати зелені зони у парку ім. Т. Шевченка та очистити від побутового сміття території парку «Топільче», парку Національного відродженя та Старого парку.

Прибиратимуть також сквер на вулиці Миру та зелену зону на вулицях Слівенській- вул.Малишка, вул. Микулинецьку та територію між вул. Фабричною та вул. Текстильною. Також планується очистити від сміття   лісопосадку на вул. В. Винниченка – в районі  магазину «Берегиня» (територію між вул. В. Винниченка та об’їздною дорогою).

Левова частка роботи лягає на плечі комунальників, однак участь у толоці братимуть також представники влади та працівники управлінь Тернопільської міської ради.

Під час другої загальноміської толоки, яку заплановано на 3 квітня, комунальники прибиратимуть у парку Загребелля та очистять від сміття ряд інших місць загального користування у Тернополі.

Звертаємося до представників підприємств, організацій, суб’єктів господарювання та громадських організацій з проханням долучитися до участі у загальноміських толоках, які відбудуться 13 березня та 3 квітня у Тернополі. Також нагадуємо, що до участі у толоках можуть долучитися всі бажаючі тернополяни.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР