26.04.2024 17:38
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Завершився капітальний ремонт двору та міжбудинкового проїзду у Тернополі на вулиці Героїв Крут, 6

Днями у  Тернополі завершився капітальний ремонт прибудинкової території на вул. Героїв Крут, 6 та міжбудинкового проїзду від вул. Героїв Крут, 6 до вул. Кл. Савури.

«За попереднім узгодженням з мешканцями будинку, у дворі капітально відремонтовано та розширено проїжджу частину, оновлено пішохідну ділянку, понижено бордюри і встановлено тактильну плитку, – розповідає міський голова Сергій Надал. – На прибудинковій території замінено і усі каналізаційні люки та влаштовано відмостку навколо будинку. Окрім того, на прохання мешканців, працівники підрядної організації додатково оновили покриття доріжки, що веде до Храму Різдва Св. Івана Хрестителя».

В рамках капітального ремонту оновлено також дорожнє покриття проїзду, що веде від вул. Героїв Крут, 6 до вул. Клима Савури, де влаштовано новий тротуар і додаткові місця для паркування транспорту.

У попередніх роках ремонтні роботи були проведені у сусідніх дворах на вул. Клима Савури, тож тепер частина масиву «Східний» від вул. О. Довженка до вул. Клима Савури повністю відремонтована.