26.04.2024 06:17
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Жіночі обличчя житлово-комунального господарства Тернополя: Марія Федчишин

mariyaЗ приходом перших весняних днів усі згадують про жіноче свято, навколо якого в Україні продовжують точитися суперечки.  Хтось переконує, що святкувати його не варто через  радянські корені свята. Хтось радить, не зважаючи ні на що, привітати жінок з свого оточення, зайвий раз сказати добре слово чи подарувати весняну квітку. А ми вважаємо, що зараз слушна нагода, щоб розповісти тернополянам про тих жінок, які працюють у сфері житлово-комунального господарства Тернополя. Їх дуже багато, тож написати про всіх за декілька днів – неможливо. Тому цими днями знайомимо вас із кількома жінками, які займають різні посади у підприємствах житлово-комунального господарства міста Тернопіль. А  згодом у рубриці «Люди» ви зможете прочитати про всіх, хто працював та працює для того, щоб наше місто було чистим, охайним та квітучим.

Марія Федчишин, старший інспектор відділу документообігу, діловодства та контролю управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР. Працює в управлінні  6 років.

Марію Федчишин, можна сміливо назвати голосом та обличчям управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР. Саме її посмішку у приймальні бачать відвідувачі, які приходять в управління з питаннями, пропозиціями, скаргами чи подяками. Саме вона впродовж шести років приймає десятки телефонних дзвінків, адресованих до фахівців управління.

Жінка розповідає, що приходять та телефонують дуже різні люди із найрізноманітнішими проблемами.  Та за будь-яких обставин Марія Іванівна залишається стриманою та ввічливою і щиро намагається допомогти усім відвідувачам.