19.04.2024 13:28
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Жіночі обличчя житлово-комунального господарства Тернополя: Ірина Галашин

iryna_galashynІрина Галашин, маляр ДП «Люкс Житло» ПП «Люкс», у підприємстві працює 6 років

Пані Ірина здійснює ремонтні роботи сходових кліток у будинках, які обслуговує  ДП «Люкс Житло» ПП «Люкс».

  • Я дуже люблю свою роботу, – розповідає жінка. – Завжди намагаюся зробити все якісно та совісно, щоб потім не соромно було зайти в той будинок. Моя робота – моє натхнення, це те, що дарує мені гарний настрій, тут я реалізовуюся. Хоч робота не проста, але я ще встигаю на підробітки ходити, і з домашньою роботою справляюся, а ще маю село і поля-городи. Іноді сама дивуюся, як все вдається встигнути.

Оскільки Ірина Галашин любить свою роботу, то намагається не помічати мінусів, хоча вони є, як і в будь-якій інші роботі. Насамперед – це низька заробітна плата для працівників її кваліфікації. А ще, як каже пані Ірина, засмучує відношення деяких мешканців до своїх будинків. Хоча здебільшого люди з вдячністю відносяться до роботи працівників, які здійснюють ремонт, але буває таке, що стіни псують чи обмальовують, навіть не дочекавшись закінчення ремонту.

З приходом перших весняних днів усі згадують про жіноче свято, навколо якого продовжують точитися суперечки.  Хтось переконує, що святкувати не варто через його радянські корені, хтось радить, не зважаючи ні на що, привітати жінок з свого оточення. А ми вважаємо, що зараз слушна нагода, щоб розповісти про тих жінок, які працюють у сфері житлово-комунального господарства Тернополя. Їх дуже багато, тож написати про всіх за декілька днів – неможливо. Тому цими днями знайомимо вас із кількома жінками, які займають різні посади у підприємствах житлово-комунального господарства міста Тернопіль.