18.04.2024 13:40
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Жіночі обличчя житлово-комунального господарства Тернополя: Галина Кашуба

galynaГалина Кашуба, двірник ПП «Сонячне», у підприємстві працює 15 років.

Надзвичайно скромна, сором’язлива та небагатослівна пані Галина відмовлялася розповісти про себе бодай кілька слів. Однак, як не написати про неї, якщо її кандидатуру керівництво підприємства подало на звання кращого двірника року? Пані Галина впродовж багатьох років прибирає будинки та двори на вул. Бр. Бойчуків та на просп. Злуки. Часто у цій нелегкій справі їй допомагають сини Олег та Ігор.

  • Я люблю працювати, мені подобається моя робота, – розповідає Галина Кашуба. – Приємно, що є можливість виконувати роботу на свіжому повітрі, а наш колектив – згуртований та дружний. Сумно буває від того, що люди нашої роботи не помічають. Коли хтось бачить, що брудно – дзвонять і скаржаться, а от коли чисто, то всі сприймають за належне. «Прийде прибиральниця і поприбирає» – така позиція мене дивує. А іноді так хочеться, щоб хтось помітив, хтось звернув увагу, сказав добре слово, подякував…

 

З приходом перших весняних днів усі згадують про жіноче свято, навколо якого продовжують точитися суперечки.  Хтось переконує, що святкувати не варто через його радянські корені, хтось радить, не зважаючи ні на що, привітати жінок з свого оточення. А ми вважаємо, що зараз слушна нагода, щоб розповісти про тих жінок, які працюють у сфері житлово-комунального господарства Тернополя. Їх дуже багато, тож написати про всіх за декілька днів – неможливо. Тому цими днями знайомимо вас із кількома жінками, які займають різні посади у підприємствах житлово-комунального господарства міста Тернопіль.