28.03.2024 18:41
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Жителі будинку на вулиці Пушкіна, 1 дякують своїй прибиральниці

Мешканка будинку на вулиці Пушкіна, 1 надіслала подяку на ім’я працівниці  ПП “Люкс”, яка здійснює прибирання на Пушкіна, 1. “Висловлюємо велику подяку прибиральниці пані Галі,  яка працює на Пушкіна, 1. Дуже акуратна, чиста, працьовита, відповідальна, привітна. Дуже дякуємо за роботу!” , – пише пані Корнієнко І. І.

Чайківська Галина Ярославівна працює на ПП “Люкс” від 2009 року.

“Це дійсно акуратна, приємна, працьовита людина. Завжди послухає та відповідально ставиться до своєї роботи. Я дуже вдячна за її роботу і дякую Богу, що маю таких прекрасних працівників, на яких можна покластися”, – каже майстер дільниці ПП «Люкс»  Ольга Гнип.

Нам завжди надзвичайно приємно отримувати листи такого змісту, тому щиро дякуємо усім, зокрема активним мешканцям за те, що знайшли хвилину для того, аби висловити свою вдячність.

Нагадуємо, що п’ятнадцятого березня ми відзначатимемо День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Пропонуємо тернополянам долучитися до своєрідного марафону подяк комунальникам  і написати свої відгуки про найдостойніших працівників підприємств, які обслуговують м. Тернопіль. Ви можете висловити свою вдячність усім, на кого покладено важливу роль у забезпеченні комфорту та чистоти у вашому будинку. Якщо вам є за що подякувати своєму двірнику, майстрові дільниці, сантехніку, столяру чи директору підприємства тощо  – пишіть  у нашу «Електронну приймальню» або на скриньку komun.press@gmail.com.

У разі, якщо вам не відоме ім’я та прізвище добросовісного працівника, достатньо вказати адресу вашого будинку.

Тернопіль житлово-комунальний