28.03.2024 22:58
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

“Дякуємо сумлінному та відповідальному Ярославу Немчуку”

dvir-2“З нагоди професійного свята працівників комунального господарства хочемо розповісти про нашого двірника – працівника  ТОВ «Коменерго Тернопіль- 3» Ярослава Миколайовича Немчука, для якого нелегка щоденна праця – це не просто турбота про чистоту ввіреної йому території, а справа професійної честі.

Мабуть, далеко не кожна господиня так ретельно і прискіпливо вичищає кожний закуток своєї оселі, як пан Ярослав прибирає прибудинкову територію біля кожної із закріплених за ним багатоповерхівок.

Мешканці нашого будинку, що на проспекті Злуки, 29, щоранку спостерігають звичну картину. За вікном тільки починає світати, а чоловік уже тут як тут зі своїм професійним інвентарем. І немає значення – дощ за вікном, сніг чи хурделиця, робочий день чи вихідний – він завжди на своєму посту. Прибере все до найменшого папірчика, розчистить доріжки, перевірить, чи немає сміття біля контейнера, ще раз турботливо огляне територію, і лише тоді, з почуттям виконаного обов’язку, іде на іншу ділянку.

Ярослав Миколайович не тільки сумлінний і відповідальний працівник, а й приємна і комунікабельна людина. До кожного мешканця привітно посміхнеться, поцікавиться, як справи, побажає гарного дня. Ми дуже поважаємо пана Ярослава і зичимо йому доброго здоров’я на довгі роки, родинного благополуччя, достатку, душевного спокою, Божого благословення, радості від кожного прожитого дня. Нехай робота приносить не лише моральне, а й матеріальне задоволення”.

З повагою мешканці будинку:

Олександра Головко,

Тетяна Присяжна,

Ольга Терещук,

Віктор Моржуков,

Володимир Соботяк,

Любов Гадомська  та інші.