19.03.2024 04:30
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Дякуємо нашим споживачам, які вчасно оплачують за спожитий природний газ!

Компанія «Газпостач» дякує усім своїм споживачам, які відповідально та свідомо ставляться до роботи нашого підприємства та, незважаючи на непросту ситуацію через карантинні заходи, сумлінно розраховуються за спожитий природний газ!

Також звертаємося до своїх споживачів із проханням вчасно розрахуватися за спожитий природний газ та ліквідувати заборгованість за отриману послугу. Це необхідно для забезпечення безперебійного надавання послуги для наших абонентів.

Нагадуємо, що ціна природного газу на жовтень для тернополян не змінилася завдяки тривалим перемовинам дирекції компанії «Газпостач» із постачальником, хоча в окремих регіонах України вона суттєво зросла.  У Тернополі ціна у вересні – жовтні зберігається на рівні 5 гривень 38 копійок за кубічний метр. Закликаємо не накопичувати борги, з якими буде складно розрахуватись і які ставитимуть під загрозу стабільність газопостачання!

Наявність заборгованості є також підставою для відхилення призначення субсидії та пільг на наступний опалювальний сезон. Розмір боргу можна дізнатися в особистому кабінеті  Gasolina, або за номерами контакт-центру з розрахунків за використаний газ – 096-104-2-104 ; 51-95-95; 050-104-2-104.

Пропонуємо тим, хто потрапив у складну життєву ситуацію оформити договір реструктуризації (розтермінування) заборгованості та мінімізувати ризики припинення газопостачання в міжопалювальний період та уникнути судової процедури.

Компанія «Газпостач»