25.04.2024 21:12
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

ДП “Фірма Альтфатер Тернопіль” святкує своє двадцятиріччя

veolia18 грудня ДП “Фірма Альтфатер Тернопіль”  відзначає свою двадцяту річницю із дня появи компанії на ринку України. Саме цього дня у 1995 році підприємство розпочало свою діяльність у Тернополі.

Підприємство, що займається управлінням відходами, має довгу історію, адже вже з середини 19 століття було поступово запроваджено вивезення комунального сміття. SULO та Veolia є історичними підприємствами: вони супроводжували та визначали розвиток сфери управління відходами. З часом стало помітно, як обидва підприємства розвинулися протягом років – а тепер, зміцнілі і дивляться у спільне майбутнє, розширюючи сфери своєї діяльності. А дочірнє підприємство у Тернополі, яке стало “першою ластівкою” SULO та Veolia в Україні, переконливо свідчить про те, що VEOLIA в Україні є глобальним представником на ринку поводження з відходами.

Підтримуючи репутацію компанії, діяльність ДП “Фірма Альтфатер Тернопіль” завжди визначається двома головними завданнями – задоволенням потреб споживачів та захистом навколишнього середовища.

Щиро вітаємо керівництво та колектив підприємства із ювілеєм! Бажаємо вам наснаги у роботі, взаємоповаги, довіри, задоволення від тієї справи, якій присвячуєте життя та сили. За весь цей період ви  докладали чимало зусиль для вдосконалення роботи, демонстрували ініціативність, наполегливість, обізнаність у справі, що допомагало розвитку та становленню вашого підприємства. Зичимо вам і надалі рухатися в ногу із часом, щоб набутий цінний досвід та високі результати з кожними роком тішили вас. Успіхів і процвітання вашому бізнесу!

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР