23.04.2024 23:57
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз» інформує

До уваги всіх споживачів! Компанія “Газпостач” продовжує працювати без змін у графіку роботи,  а також тарифи на природний газ для побутових споживачів є незмінними.

У зв’язку із російською агресією відповідно до Закону України від 24 лютого 2022 року № 2102-IX “Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» на території усієї України введено воєнний стан”.

Попри це, компанія «Газпостач» продовжує працювати й виконувати функції із забезпечення стабільного газопостачання у домівки усіх клієнтів компанії.

Тарифи для побутових споживачів є незмінними, зокрема тариф «Річний», що встановлений на рівні 7,99 грн. за 1 куб. м., який діє до «30» квітня 2022 року.

У цей складний період, із яким зіткнулась наша держава, основним завдання нашої компанії є спрямування усіх зусиль та ресурсів на те, щоб усі жителі Тернопільщини були забезпечені безперебійним та надійним постачанням природного газу в їхні оселі.

Прийом споживачів здійснюється у звичайному режимі, із врахуванням усіх передбачених чинним законодавством обмежень. Онлайн-сервіс компанії  та  оператори кол-центру компанії незмінно виконують покладені на них функції.

У разі  будь-яких змін у графіку роботи компанії ми повідомимо про це шляхом опублікування оголошення на офіційному веб-сайті компанії.

Водночас наша компанія  та її працівники беруть активну участь у захисті країни від агресора, ми допомагаємо бійцям територіальної оборони і Збройним Силам України, а також всім, хто потребує невідкладної допомоги.

Ми переможемо! Україна переможе! Слава Україні!