19.04.2024 20:12
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

ДП «Газпостач» здійснило розсилання СМС повідомлень щодо нарахувань за природний газ

Компанія  «Газпостач» минулого тижня розпочала розсилання СМС-повідомлень щодо  нарахувань  за спожитий природний газ. Такі повідомлення  від компанії надійшли до понад тридцяти тисяч абонентів із Тернополя та Тернопільського району.  Послуга запрацювала від 11 березня, а отримувати такі сповіщення споживачі зможуть щомісяця.

Як пояснює представник ПП «Укрспецінформ», яке є розробником даного сервісу, власники простих мобільних телефонів зможуть побачити свої нарахування у  цих СМС, а ті, у  кого смартфони – зможуть одразу скористатися функціями для проведення оплати.

Стан нарахувань за газ через СМС може дізнатися кожен абонент ДП “Газпостач”, який надасть свій номер телефону для внесення у базу підприємства. Передбачено декілька способів передачі своїх даних до підприємства: електронна скринька admin@gazpostach.te.ua, міські номери телефонів  51-95-95 (активний з 10 числа до кінця місяця) та 400-334 (працює у робочі дні), а також мобільні різних операторів 050-104-2-104 та 096-104-2-104. До слова, для номера 096-104-2-104 працює служба Viber, відтак користувачі даного сервісу можуть у зручний час надіслати свої дані для отримання сповіщень.  Нагадуємо, що послуга безкоштовна для споживачів, адже усі видатки на даний вид інформування взяла на себе компанія “Газпостач”.

Адміністрація ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз»