28.03.2024 20:28
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

До уваги тернопільських водіїв: погіршення погодних умов!

Тернопільські синоптики попереджають про різке погіршення погодніх умов.

Впродовж 6-9 грудня на території краю очікуються сильні пориви вітру до 30-40 м/с. На дорогах очікується сильна ожеледиця, місцями туман та мряка. Середньодобова температура повітря становитиме в рамках   +5/ – 7о тепла протягом доби.

На Тернопільщині оголошено ІІ рівень небезпеки – помаранчевий. Тернополян просять бути обережними та обачними

Управлінняння житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР нагадує пішоходам та водіям про необхідність дотримання правил дорожнього руху та закликає бути більш обережними при пересуванні вулицею. Погода сприяє утворенню так званої “кірки”, яка особливо небезпечною є на тротуарах.

Комунальники спільно із фахівцями відділу технагляду здійснюють чергування і у вихідні, і у нічну частину доби, щоб оперативно реагувати на погодні прояви та оперативно приймати рішення щодо виконання привентивних заходів на проїжджих частинах доріг міста. Готова до роботи у зимовий період і спецтехніка підрядних організацій, а також обслуговуючих підприємств.

 

Рекомендуємо водіям транспортних засобів утриматися від поїздок по місту без необхідності, для тих, хто ще цього не зробив – замінити шини на зимові та суворо дотримуватись “Правил дорожнього руху”. Мешканців житлових будинків для забезпечення належного механізованого утримання прибудинкових територій просимо утриматися від паркування транспортних засобів в дворах. Пішоходів просимо звернути увагу на наявність протектора у взутті і перейти на так звану «зимову ходу».

 

Тернопіль житлово-комунальний