24.04.2024 22:26
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

До уваги тернополян: інформація про нові договірні відносини

КП «ТМТКЕ» повідомляє Споживачів, що 1 жовтня 2021 року набули чинності постанови Кабінету Міністрів України № 1022 та № 1023 від 08 вересня 2021 року (офіційне опублікування відбулось в газеті Кабінету Міністрів України «Урядовий кур’єр» від 01 жовтня 2021 року № 190 (7058) , якими прийняті зміни до чинних підзаконних актів.

Прийняті зміни  спрямовані на забезпечення рівних умов отримання послуг з постачання теплової енергії та гарячої води  із співвласниками багатоквартирних будинків.

Найбільше зміни торкнулися регулювання договірних відносин.  Задля забезпечення прав усіх категорій Споживачів, для тих, які не обрали жодну форму договору з виконавцем послуги, запроваджено публічний договір приєднання про надання послуг з постачання теплової енергії та надання послуг з постачання гарячої води.

Затверджені Типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та Типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання гарячої води, які є публічними договорами приєднання і укладаються з урахуванням статей 633, 634, 641, 642 Цивільного Кодексу України.

Просимо Споживачів послуг ознайомитись з типовими договорами приєднання, Публічні договори приєднання вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуги співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем комунальної послуги. При цьому розміщується повідомлення про місце опублікування тексту договору у загальнодоступних місцях на інформаційних стендах та/або рахунках на оплату послуг. Публічні договори приєднання про надання комунальних послуг з власниками індивідуальних (садибних) житлових будинків вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуги такий власник не вчинив дій щодо відключення (відмови) від комунальної послуги. При цьому розміщується повідомлення про місце опублікування тексту договору у загальнодоступних місцях на інформаційних стендах та/або рахунках на оплату послуг.

Будь-ласка ознайомтесь детальніше про види договорів та про нові договірні відносини за посиланнями на сайті підприємства:

Закликаємо тернополян обрати тип договірних відносин з виконавцями послуг з постачання теплової енергії та постачання гарячої води!

«Тернопільміськтеплокомуненерго» закликає споживачів встановлювати лічильники на гарячу воду