19.03.2024 08:23
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

До уваги тернополян: про податкові зобов’язання можна дізнатися в «Особистому кабінеті»

Директор ПП «Укрспецінформ» Михайло Шидлівський повідомив, що у «Єдиній квитанції» про сплату комунальних платежів на сайті  eps.org.ua у деяких мешканців з’явилися суми наявного податкового боргу з податку на майно, нарахованого за місцем реєстрації платників та/або місцем знаходження об’єкта оподаткування.

Якщо у вашому «Особистому кабінеті» з’явилася стрічка щодо наявності такої заборгованості, звертайтесь за роз’ясненням у Центр обслуговування платників податків ГУ ДПС у Тернопільській області , м. Тернопіль вул. Білецька,1.

Телефон для довідок: 0352-(434610,  434630) або кабінет 213.

З метою інформування мешканців нашого міста, відомості про суми нарахованих платежів та наявного податкового боргу  під’єднано до інформаційної системи з оплати комунальних послуг.

Ви маєте право на проведення звірки щодо об’єктів оподаткування, нарахованої суми платежу, а також отримати реквізити для сплати.

Податкові повідомлення рішення (далі ППР) на сплату податкових зобов’язань надіслано платникам податків, відповідно до норм чинного законодавства.

Низкою платників не отримано ППР, у зв’язку із зміною місця реєстрації. З метою належного отримання ППР, в майбутньому рекомендуємо інформувати контролюючий податковий орган про такі зміни.

Тернопіль житлово-комунальний