16.04.2024 10:55
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

До уваги споживачів!

gazУДП “Укрпошта” Тернопільської дирекції  з 1 січня  2016р. в одностороньому порядку без належного законодавчого аргументування  розірвано угоду  на обслуговування населення з прийому платежів  з  ДП “Газпостач” ПАТ “Тернопільміьскгаз”

З 1 грудня 2015 року ПАТ «Державний Ощадний банк» із кожного клієнта бере 3 гривні при оплаті за газ. Розмір такої комісії визначається фінустановою самостійно і не залежить від постачальника газу. ДП “Газпостач” ПАТ “Тернопільміськгаз”  також сплачує банку комісійну винагороду за приймання коштів від населення

Наголошуємо, що тариф у розмірі 3 гривні при сплаті за газ встановлений виключно банком, і не надходить до газопостачального підприємства, тому немає жодного відношення до ДП “Газпостач” ПАТ “Тернопільміськгаз”

Газопостачальне підприємство сплачує Державному ощадному банку 0,3% від суми платежу кожного споживача, що передбачено постановою  Кабміну № 792 «Про забезпечення проведення розрахунків за спожитий природний газ».

п. 9 Постанови:  “Оплата послуг щодо приймання платежів від побутових споживачів банківськими установами та підприємствами поштового зв’язку здійснюється газопостачальними підприємствами виключно з їх поточних рахунків, які не є поточними рахунками із спеціальним режимом використання, у розмірі, що не перевищує  0,3  відсотка загальної суми коштів, що надійшли від побутових споживачів на поточні рахунки із спеціальним режимом використання, відкриті газопостачальними підприємствами.”

Дана постанова вступила в силу 10 жовтня 2015 року (Урядовий кур’єр №189)

www.tmgaz.te.ua

Фото з відкритих джерел в інтернеті