29.03.2024 11:37
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

До уваги споживачів електроенергії!

ВАТ «Тернопільобленерго» повідомляє, що враховуючи прийняте на засіданні Кабінету Міністрів України рішення про запровадження з 12 березня  2020 року карантину та з метою упередження можливого розповсюдження коронавірусу по всій території України,   ВАТ «Тернопільобленерго» переходить на дистанційний (он-лайн) режим осблуговування.

З цією метою обмежено доступ до адміністративних будівель ВАТ «Тернопільобленерго» та усіх районів електричних мереж, а обслуговування споживачів проходитиме в телефонному режимі або ж за допомогою он-лайн сервісів.

 

Зокрема, показники електролiчильника можна передавати:

  • через Viber-чат, для цього потрібно перейти за посиланням на мобільному пристрої: https://www.toe.com.ua/index.php/podaty-pokaznyk-cherez-viber
  • у кол-центр  ВАТ  «Тернопільобленерго»  –  за  цілодобовим, безкоштовним номером телефону 0-800-50-90-40;
  • на веб-сайті ВАТ «Тернопільобленерго» (https://my.toe.com.ua) – сервіс «Персональний кабінет»;
  • на веб-сайті ВАТ «Тернопільобленерго» (www.toe.com.ua) в розділі «Подача показника»;
  • за телефонами абонентського відділу РЕМ;
  • передати показник контролеру по телефону;
  • через скриньку РЕМ.

 

Щодо видачі технічних умов, то консультації теж проходитимуть в телефонному режимі (за номерами телефонів (0352) 23-96-75, (0352) 23-95-44), а документи найкраще відправляти поштовим зв’язком.

Інформацію щодо планових та аварійних вимкнень можна переглянути на сайті у розділі «Споживачам» у пункті  «Планові відключення» та «Аварійні відключення».

З усіх інших питань консультації можна отримати звернувшись до фахівців кол-центру 0-800-50-90-40 або надіславши електронного листа на адресу Інформаційно-консультаційного центру ВАТ «Тернопільобленерго»:  ikc@toe.te.ua.

Дистанційний режим обслуговування триватиме до особливого розпорядження уряду України.

 Зберігайте спокій та будьте здорові!