19.03.2024 10:11
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

До уваги мешканців Тернопільської міської територіальної громади! Проведено конкурс з надання послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади

  1. Тернопільською міською радою відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 року №1173 (із змінами і доповненнями) проведено конкурс з надання послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади.

    Рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради №1025 від 10.11.2021 «Про введення в дію протоколу засідання конкурсної комісії» визнано переможця конкурсу з надання послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади.

    П.5.вищевказаного рішення ПП «Квартал – Л», ТОВ «Квартал – Л», ПП «Екотерн», ДП «ЕкотернТранс» ПП «Екотерн» та ДП «Екотерн ЮА» ПП «Екотерн» визначено виконавцями послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади.

    Відповідно до п.1. ст. 25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від              9 листопада 2017 року № 2189-VIII (із змінами і доповненнями) споживачі зобов’язані укласти договір про поводження з побутовими відходами з особою, визначеною у встановленому законодавством порядку.

    Договір про надання послуг укладається між споживачем та виконавцем послуг з вивезення побутових відходів відповідно до Типових договорів про надання послуг з поводження з побутовими відходами згідно з додатками 1 і 2 до Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2008 р. № 1070 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27 березня 2019 р. № 318) (із змінами і доповненнями).

    Типовий індивідуальний договір про надання послуг з поводження з побутовими відходами є публічним договором приєднання. Він розміщується на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування. Фактом приєднання споживача до умов договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання (додаток до договору), сплата рахунка за надану послугу, факт отримання послуги.

    Перелік виконавців послуги з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади із зазначенням територій надання послуг для приєднання споживачів до умов договору:

    1. ПП «Квартал-Л» послуги надаються у межах території мікрорайону «Дружба» (типовий договір)
    2. ДП «ЕкотернТранс» ПП «Екотерн» послуги надаються у межах території мікрорайону «Новий Світ» (типовий договір)
    3. ДП «Екотерн ЮА» ПП «Екотерн» послуги надаються у межах території мікрорайону «Канада» (типовий договір)
    4. ПП «Екотерн» послуги надаються у межах території мікрорайону «Сонячний» (типовий договір)
    5. ТОВ «Квартал – Л» послуги надаються у межах території сіл Кобзарівка, Вертелка, Курівці, Малашівці, Іванківці, Чернихів, Глядки, Плесківці, Городище, Носівці. (типовий договір)