24.04.2024 10:00
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

До уваги водіїв! Схема об’їзду вулиці Гайової

gayШановні водії, просимо вас звернути увагу на те, що на аварійній ділянці шляхопроводу на вул. Об’їзній (в районі вул. Гайової) – по правій смузі руху від вул. Протасевича в напрямку вул. Гайова перекритий рух. Окрім припинення автомобільного руху по одній смузі руху в районі шляхопроводу, на мості заборонено рух транспорту вагою більше 8 тонн через шляхопровід. Пропонуємо вам ознайомитися із схемою об’їзду даної ділянки.

 

Нагадаємо, 14 вересня  під час обстеження було зафіксовано аварійний стан автошляхопроводу через залізничну колію по вул. Обїзна- вул. Протасевича в м. Тернополі (в районі вул. Гайової).  З метою запобігання виникнення надзвичайної ситуації та попередження нещасного випадку було прийняте рішення про припинення автомобільного руху по одній смузі руху в районі шляхопроводу та заборонено рух транспорту вагою більше 8тчерез шляхопровід. Вже в п’ятницю, шістнадцятого вересня, фахівці приступили до активної фази обстежень для здійснення коригування проекту на капітальний ремонт шляхопроводу, який було виготовлено у  2014 році після обстеження технічного стану шляхопроводу.

Шістнадцятого вересня відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при обласній державній адміністрації щодо ситуації  руйнування конструкцій мосту в районі вулиці Гайової.  У підсумку наради присутніми було ухвалене  рішення визнати дій комісії щодо запобігання виникнення надзвичайних ситуацій. Також члени регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при обласній державній адміністрації постановили підготувати звернення до Кабінету міністрів щодо виділення коштів з резервного фонду для здійснення заходів, пов’язаних із запобіганням виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на основі даних моніторингу, експертизи, досліджень та прогнозів щодо можливого перебігу подій з метою недопущення переростання їх у надзвичайну ситуацію.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР