25.04.2024 03:42
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

До новорічних свят у Тернополі прикрашатимуть вітрини

vitrynaЗ метою формування привабливого оформлення міста, зовнішнього вигляду об’єктів торгівлі, громадського харчування та сфери послуг міста, створення святкової атмосфери для мешканців та гостей міста напередодні Новорічно-Різдвяних свят усім підприємцям Тернополя рекомендується прикрасити вітрини своїх закладів.

Нагадаємо, що одинадцятого жовтня у приміщенні ресурсного центру підтримки ОСББ з питань чистої енергії за адресою вул. Коперника, 1 відбулися громадські слухання щодо обговорення проекту рішення міської ради «Про внесення доповнень до Правил благоустрою м. Тернополя, затверджених рішенням міської ради від 19.05.11р. №6/8/20». У процесі громадських слухань, було питання святкового оформлення вітрин на період Новорічно-Різдвяних свят підприємцями Тернополя. Дане рішення було прийняте присутніми єдиноголосно та винесене на сесію міської ради. Під час сесії, яка відбулася 21 жовтня 2015 року, було прийняте рішення під час проведення святкових заходів у місті забезпечити святкове оформлення вітрин об’єктів господарювання» і контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозбереження та енергоефективності.

Новорічне оформлення вітрин подарує тернополянам чудовий святковий настрій та наповнить вулиці міста чарівною атмосферою прийдешнього свята, щастя і радості!

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР