19.03.2024 05:24
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

До відома співвласників багатоквартирних житлових будинків!

 

На виконання  вимог  Законів  України  «Про житлово-комунальні послуги» та  «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» виконавчим  комітетом міської ради прийнято рішення від 20.05.2021 року №382 «Про організацію конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Тернополі».

Конкурсною комісією та  управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради, як організатором конкурсу, розпочато підготовку конкурсної  документації з призначення управителя багатоквартирних будинків в місті Тернополі, щодо будинків в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком.

Попередній визначений перелік  житлових будинків – об’єктів  конкурсу додається.

Пропозиції щодо  проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Тернополі  можна подати в управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології (вул. Коперника, 1 каб.204, тел. 52 58 48).

Одночасно інформуємо, що згідно ст.10 Закону України « Про особливості здійснення  права власності  у багатоквартирному житловому будинку» співвласники мають право самостійно прийняти  рішення щодо управління багатоквартирним будинком на зборах у порядку, передбаченому Законом.

Просимо  співвласників багатоквартирних будинків  прийняти  активну участь в процесах управління  спільним  майном  шляхом прийняття рішень щодо  визначення їх  управителя.