26.04.2024 17:54
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Досвідом роботи в управлінні житловими будинками поділився Михайло Дереворіз

Говорили про енергоефективність↗️
☑️Вже наступного дня, після офіційного відкриття, в Агенції регіонального розвитку Прибужжя відбулась зустріч мерій, представників ЖКГ, керівників комунальних установ з Володимира-Волинського та Нововолинська із колегами з Тернополя.
☑️Спочатку народним депутатом Ігорем Гузем та заступником міського голови Тернополя Владиславом Стемковським було окреслено ціль зустрічі – почути про досвід трансформацій, які вже відбулись і плануються у Тернополі у сфері теплопостачання та сфері ЖКГ загалом, використовуючи при цьому прості рішення.
☑️Дуже вичерпний блок “Термомодернізація громадських будівель” презентував регіональний представник Danfoss Україна Володимир Панас. Говорили про оптимізацію роботи систем теплопостачання, ефективність переходу на індивідуальний тепловий пункт та забезпечення дистанційного керування.
☑️Далі, у своїй презентації Владислав Стемковський детально розповів про те, яким чином відбувався процес модернізації системи централізованого теплопостачання Тернополя, зокрема детальніше зупинився на досвіді Тернополя в модернізації системи
централізованого теплопостачання, термомодернізації багатоповерхових
житлових будинків, як функціонують індивідуальні теплові пункти в навчальних закладах, закцентував, що енергоефективність – пріоритет стратегії розвитку їхнього міста.
☑️Також досвідом роботи в управлінні житловими будинками поділився Михайло Дереворіз директор приватного підприємства “Східний масив”.
↗️Зустріч була дуже насиченою та інформативною.

Агенція регіонального розвитку Прибужжя