24.04.2024 12:50
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Для участі у новорічному конкурсі у номінаціях «Зелена модниця» та «Настрій дарований серцем» тернополяни можуть подавати заявки до УЖКГ

iluminaciya (10)Для участі у новорічному конкурсі у номінаціях «Зелена модниця» та «Настрій дарований серцем» тернополяни можуть подавати заявки до управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР.

Нагадаємо, що у рамках конкурсу передбачено три номінації: на найкраще оформлення ялинки «Зелена Модниця», в новорічно-різдвяному стилі подвір’я та оселі «Настрій дарований серцем» та вітрин «Карнавал прикрас».

Міський голова Сергій Надал підписав розпорядження про проведення у Тернополі міського конкурсу «Феєрія новорічного міста» з 1 грудня по 15 січня.

Участь у конкурсі можуть брати підприємства, організації та мешканці міста. Заявки приймаються до 25 грудня 2016 року:

  1. у номінації «Карнавал прикрас» – в управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Тернопільської міської ради за адресою м. Тернопіль, вул. Коперника, 1, тел. 40-41-37, 40-41-38
  2. у номінації «Зелена модниця» та «Настрій дарований серцем» – в управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1, тел.25-49-34, 52-58-48.

Конкурс «Феєрія новорічного міста» проводиться з метою формування привабливого оформлення міста Тернополя, створення святкової атмосфери для мешканців та гостей міста в період Новорічно-Різдвяних свят, надання можливості усім бажаючим реалізувати власні творчі здібності шляхом участі у спільному святковому оформленні міста.

Результати будуть оголошені у січні 2017 року на сайті Тернопільської міської ради. Переможці отримають подяки та грошові винагороди.

Чарівні новорічні вогні у Тернополі привертають увагу перехожих

У Тернополі головна ялинка міста засвітилась патріотичною ілюмінацією