19.04.2024 13:05
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Для повернення демонтованого об’єкту на вул. старий Ринок власнику слід звернутись в ТОВ «Авакс Проф»

23 січня постійно діючою робочою групою з організації проведення демонтажів тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею, спільно з управлінням муніципальної інспекції міської ради вжито заходів до демонтажу тимчасової споруди – літнього майданчика, який розміщений на вулиці Старий Ринок, 3, в м. Тернополі.

Демонтажні роботи проведено частково у зв’язку із зобов’занням власника самостійно демонтувати об’єкт до 25.01.19 р. з причини збереження конструктивних елементів споруди.

Демонтаж проведений на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 28.01.2018 року  № 914 «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування».

Демонтований об’єкт знаходиться на території КП «Тернопільбудінвестзамовник» (вул. Чернівецька, 35). Для його повернення власнику необхідно звернутись в ТОВ «Авакс Проф» (вул. Д. Лук’яновича, 8) та КП «Тернопільбудінвестзамовник» (вул. Опільського, 6).