19.04.2024 17:51
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Для мешканців Злуки, 33 здійснено позаплановий ремонт під’їзду

SONY DSCНа прохання жителів будинку, що на вулиці Злуки, 33, у ІІ під’їзді зусиллями ПП «Люкс», було проведено позаплановий ремонт. За погодженням із мешканцями, представники підприємства обрали приємні сіро-блакитні кольори для фарбування стін та сходових майданчиків.

Як розповіла майстер дільниці ПП «Люкс» Гнип Ольга, здебільшого тернополяни шанують свої будинки, однак проблема існує  у домах, де квартири винаймають. За спостереженнями працівників жеку, у більшості домів сходові площадки зберігаються у належному стані до планового ремонту, що проводиться раз у вісім років, а в домах, де більшість квартир орендують, ситуація протилежна.

  • Мало роботи, виконаної працівниками підприємства, необхідно, щоб і жителі будинків шанували місця загального користування у своїх будинках, – вважає Ольга Гнип.  – Сподіваємося, що ремонт у даному домі на цей раз прослужить довше.

 

Також зусиллями ПП «Люкс» цього року поблизу будинку було встановлено пісочниці та зручні лавки, а від міської ради мешканці отримали новий дитячий майданчик. На верхніх поверхах будинку відремонтовано квартирні дашки, здійснено ремонт цоколя та відмостки дому, а  також  перемощено сходи міжбудинкового переходу між будинками Злуки, 33 та Злуки, 35.

 

Попри все, жителі та представники ПП «Люкс» очікують, що найближчими роками за цією адресою буде заплановано та здійснено капітальний ремонт асфальтового покриття двору та фасаду будинків.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР