20.04.2024 19:34
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Для мешканців будинку на Карпенка, 15 оновили вхідні дашки

SONY DSCНові дашки над входами у під’їзди, а також дашки над входами у підвали для мешканців будинку, що на вул. Карпенка, 15 були облаштовані цього року силами підприємства житлово-будівельних коопертивів «ЖЕК-13».

Як розповів директор підприємтства Роман Савула, п’ятиповерховий 80- квартирний будинок №15 по вул. Карпенка, побудовано і  введено в експлуатацію в 1967 році.

  • Цього року окрім демонтажу дашків входів у підвали 1 та 4 під’їзду та монтажу на їхньому місці нових – металевих,  вкритих профнастилом, працівники підприємства виконали ще ряд робіт, – розповів Роман Степанович, – Зокрема, було здійснено заміну лежака холодної води а також стояка холодної води для мешканців квартир № 22, 26, 30. Також у 2014 році за даною адресою провели капітальний ремонт проїжджої частини двору (заміну асфальто-бетонного покриття та комунікацій для водовідведення).

 

Постійно проводяться поточні роботи: обрізка дерев та живоплоту, видалення аварійних дерев, завезення піску в пісочницю, встановлення скла у під’їздах,   відновлення освітлення, профілактичні роботи каналізаційної системи в підвалі тощо.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР