19.04.2024 03:03
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Для КП «Тернопільводоканал» придбали два нові автомобілі

З нагоди 70-річчя комунального підприємства «Тернопільводоканал», цьогоріч для потреб аварійно-диспетчерського відділу придбано два нових автомобілі.

Зі слів директора підприємства Володимира Кузьми, автомобілі придбані за кошти, затверджені на виконання «Інвестиційної програми 2018 року», пропозиції для якої були підготовлені підприємством «Тернопільводоканал», погоджені виконавчим комітетом міської ради та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Для надійного забезпечення тернополян послугами водопостачання та водовідведення, окрім модернізації транспортної техніки, комунальне підприємство систематично здійснює оновлення мережі та заміну насосного обладнання.

«Сьогодні «Тернопільводоканал» – це сучасне та одне з кращих підприємств в Україні, де активно застосовуються новітні технології, у тому числі і з очищення води, – зауважив міський голова Сергій Надал. – Адже без водопостачання та водовідведення нам уже  важко уявити функціонування сучасного міста. І саме завдяки самовідданій роботі працівників «Тернопільводоканалу», населення Тернопільської міської територіальної громади стабільно забезпечується водою та підтримуються в робочому стані об’єкти водопровідного і каналізаційного господарства».

До слова, у день відзначення 70-річного ювілею «Тернопільводоканалу», Сергій Надал вручив подяки, відзнаки та цінні подарунки працівникам комунального підприємства.