18.04.2024 14:19
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Для збереження можливості безпербійного постачання газу просимо тернополян розрахуватися за послугу

У цей надзвичайно складний для України час у Тернополі усі комунальні послуги, зокрема, постачання природного газу, надаються у повному обсязі. Ми щиро дякуємо кожному нашому споживачу, який знайшов можливість подати показники лічильників у визначені терміни для проводення коректних нарахувань а також для прогнозування та закупівлі постачальником потрібних обсягів газу на найближчий місяць.

Також закликаємо наших споживачів по можливості здійснювати оплату за спожиту послугу. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №206  від 05.03.2022 року в умовах воєнного стану, введеного Указом Президента України від 24 лютого 2022 р. № 64 “Про введення воєнного стану в Україніˮ компанія «Газпостач» не проводить нарахування та стягнення неустойки (штрафів, пені), інфляційних нарахувань, процентів річних, нарахованих на заборгованість, утворену за несвоєчасне та/або неповне внесення населенням плати за житлово-комунальні послуги, а також продовжує надавати послугу населенню у повному обсязі до припинення чи скасування воєнного стану в Україні.

Ознайомитися із змістом Постанови, яка набрала чинності з дня її опублікування і застосовується з 24 лютого 2022 року, можна ознайомитися за посиланням.

Ваша оплата за отримані послуги є внеском не лише для збереження вашого комфорту, але й стабільності економічної ситуації в нашій Державі!