29.03.2024 07:28
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Директора компанії «Газпостач» обрали членом-кореспондентом Академії економічних наук України

Колектив компанії «Газпостач» радіє черговому досягненню директора Віталія Бобрівця, якого було обрано членом кореспондентом Академії економічних наук України зі
спеціальності «Фінанси»!
Відповідно до Статуту АЕНУ вибори членів кореспондентів проводяться на загальних зборах членів Академії.
Кандидатами в члени-кореспонденти та асоційовані члени можуть бути відомі вчені і практичні працівники, які внесли значний особистий внесок у розвиток економічної науки, підготовку наукових кадрів.
Вибори дійсних членів (академіків) та членів кореспондентів Академії здійснюється на Загальних зборах Академії таємним голосуванням. Право вирішального голосу на Загальних зборах мають дійсні члени (академіки) та члени-кореспонденти.
Колеги та колектив щиро вітають шановного Віталія Бобрівця із обранням членом кореспондентом Академії економічних наук України!
Зичимо міцного здоров’я, Професійних успіхів, нових досягнень і успіхів і перемог! Пишаємося вами! Нехай це досягнення додасть вам наснаги, віри і життєвих сил, нехай труднощі будуть подолані, а успіх окриляє душу. Нехай ваша енергія, багатий досвід, невичерпний потенціал продовжують якнайкраще служити на благо України та її громадян!
Компанія “Газпостач”