25.04.2024 18:27
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Дарії Кравець вручили премію на зборах колективу

komservis-7Нещодавно ми розповідали про енергійну та невтомну Дарію Кравець, яка виконує обов’язки працівника з комплексного прибирання ПП “ТернопільКомСервіс”. За плідну і совісну роботу (жінка працює прибиральником вже два десятиліття, до цього працювала на комбайновому заводі, в тому числі й на керівних посадах) мешканці п’ятого будинку на  вулиці Фабричній висловили подяку Дарії Михайлівні. Документ із підписами жителів будинку був надісланий керівництву підприємства. Як ми вже зазначали, керівництво ПП “ТернопільКомСервіс” не залишило поза увагою цей факт, а на сьогоднішніх зборах колективу пані Дарії зачитали подяку мешканців, вручили премію та солодкий подарунок. Це стало для неї справжнім сюрпризом, адже для кожного прибиральника визнання того, що вони дійсно працюють не покладаючи рук – дуже важливе. Розчулена Дарія Михайлівна навіть зауважила, що цього ранку збулася одна з її мрій.

Директор підприємства Юрій Вересюк зазначив, що робота прибиральника часто буває невидимою. Помітно її тільки тоді, коли прибиральника на місці немає, адже на бруд і сміття звернуть увагу всі. А коли все прибрано – нікому й в голову не приходить, що хтось працює, не покладаючи рук, щоб забезпечити цей порядок.

Головний інженер підприємства Володимир Байгер запевнив, що усі прибиральники ПП “ТернопільКомСервіс” працюють совісно і варті тільки хороших слів та вдячності від мешканців. Адже робота двірника – дуже непроста як фізично, так і емоційно. Майстер дільниці ПП “ТернопільКомСервіс” Марія Хомик також зауважила, що рада працювати із своїм колективом, який для неї є найкращим. Пораділи за Дарію Михайлівну колеги, яких вона від душі пригостила щойно отриманими в дарунок цукерками.

Звертаємося до тернополян із пропозицією відзначати тих працівників комунальної галузі, які на вашу думку є достойними. Не скупіться на добре слово, а найкращою оцінкою роботи двірника – є надіслані керівникам підприємств подяки. Дуже мало людей мають бажання виконувати цю роботу, відтак вакансії двірника часто бувають вільними. Тому залишається лише подякувати усім, хто присвятив себе цій нелегкій праці, покликаній зробити наше життя комфортнішим.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР