18.04.2024 17:21
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Дарія Кравець любить свою роботу, бо працює для людей

kravec_d_m (5)Працівник з комплексного прибирання ПП “ТернопільКомСервіс” Дарія Кравець вже два десятиліття щоденно невтомно працює, аби мешканцям міста було комфортно і затишно як у будинку, так і на прибудинкових територіях.

  • Я тридцять шість років пропрацювала на комбайновому заводі, а коли вийшла на пенсію, прийшла в  ЖЕК. Ніколи не думала, що на старість стану “смітником”, – посміхається жвава та позитивна Дарія Михайлівна.

Хоча фізично робота дуже важка, та жінка не лише якісно виконує свою роботу, але й з дому на роботу, від Східного масиву на вулицю Фабричну, крокує щоранку пішки. Пояснює – громадський транспорт починає курсувати пізніше, аніж їй треба приступити до роботи.kravec_d_m (2)

–  Перша маршрутка їде о 6.40, а мені потрібно бути на роботі о 6 ранку. Тому йду пішки з самого ранку. Енергії додає те, що не так давно перенесла дуже страшну хворобу, після якої переоцінила своє життя. Але я себе не шкодую і дуже люблю свою роботу. Люблю, бо працюю для людей. Шкода, не всі шанують мою роботу, не всім вдається догодити.

Головний інженер підприємства Володимир Байгер підтвердив, що старання Дарії Михайлівни мешканці будинків, де вона прибирає, помічають. Буквально днями надійшла подяка для невтомної трудівниці від мешканців будинку на вулиці Фабричній, 5. Мешканці висловили щиру вдячність за роботу Дарії Кравець, при цьому зазначили, що відчувають ту любов, з якою вона працює. Як зазначив Володимир Байгер, схожі звернення мешканців дуже тішать представників колективу підприємства. Безумовно, воно взяте до уваги, але й і без нього керівництво знає, що Дарія Михайлівна – відмінний працівник, а у підприємстві її щиро шанують та поважають.

kravec_d_m (1)-Ми пропонували Дарії Михайлівні взяти меншу ділянку роботи – вона навідріз відмовляється і запевняє, що готова працювати ще більше. Безумовно, такі працелюбність і оптимізм нашої працівниці нас надзвичайно тішать, і ми дуже цінуємо нашу Дарію Михайлівну, – запевнив Володимир Байгер.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР