26.04.2024 08:15
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Голів ОСББ Тернополя запрошують обговорити актуальні питання

osbb_128 січня 2016р. з 14:00 год. Громадська спілка «Рада голів ОСББ м. Тернополя», в рамках проекту Інституту Розвитку Тернополя, проведе в прес – центрі Українського дому «Перемога» зустріч представників ОСББ м. Тернополя на тему «Актуальні питання». З нами будуть:

– Тернопільський міський центр здоров’я населення, запропонує і поможе провести «Свято вулиці», «Свято будинку».

– Компанія “Henkel Bautechnik (Ukraine) надасть інформацію про тепловізійну зйомку житлових будинків, отримаємо інформацію про матеріали компанії які, використовуються при утеплені будинків.

– Внутрішньо будинкова газова служба, розповість про договори, які потрібні для обслуговування газових мереж, які не зобов’язують до здійснення оплати за обслугу.

– «Шуликліфт»- надасть інформацію, що входить в тариф по технічному обслуговуванню ліфта. – КП «Тернопільводоканал» ознайомить з тим, що входить в аварійне обслуговування, і за які послуги потрібно здійснювати оплати, а які безкоштовні.

– Відділ земельних ресурсів Тернопільської міської ради, надасть інформацію про процедуру оформлення земельних ділянок за ОСББ.

– В різному ознайомимося з програмою фінансової підтримки ОСББ, про відшкодування субсидій та пільг, інше.

Запрошуємо долучитися усіх керівників ОСББ  Тернополя та зацікавлених осіб. Підтвердити свою участь можна за номером телефону 098 58 81 765 (Сергій).

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР