25.04.2024 18:10
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Газоелектрозварювальник Володимир Бугайський: «Люблю свою роботу»

vol_petrovych (1)Тернополянин Володимир Бугайський вже  17 років працює у комунальній сфері, останніми роками виконує обов’язки газоелектрозварювальника у ПП «Благоустрій».

– Основна моя професія – токар, та, щоб отримати житло мені довелося змінити кваліфікацію. Так я став електрозварювальником і впродовж тривалого часу суміщаю ці два напрямки роботи, – розповідає Володимир Петрович. – Свого часу я працював токарем на комбайновому заводі. Зараз, коли заходжу у торговий центр, який облаштували у приміщення заводу, перед очами постають колишні цехи. Сумно, що такий велике виробництво занепало, адже чи не половину усього, що продається тепер в «Епіцентрі», можна було б виготовляти там же, якби завод vol_petrovych (2)продовжив своє існування. При цьому,  це були б не дешеві «одноденні» аналоги з Китаю, а дійсно якісні вироби.

З закриттям заводу Володимир Бугайський влаштувався токарем у ЖЕК №7, що знаходився на вул. Спадистій,  а згодом прийшов на роботу у ПП «Благоустрій». Директор підприємства  Галина Гевко спрямувала його на навчання у міжрегіональний комунальний центр, де він отримав посвідчення газоелектрозварювальника.

– Велике значення у роботі мають погляди та спосіб роботи керівництва. Нашому підприємству в цьому плані пощастило: Галина Орестівна, хоч і жінка, але відмінно розбирається у всіх тонкощах роботи. Це викликає повагу і бажання працювати, – каже Володимир Петрович.

На дозвіллі Володимир Бугайський полюбляє рибалити, однак, зізнається, що найкомфортніше почувається на своєму робочому місці.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР