25.04.2024 00:25
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

В Ощадбанку повідомили, якою є комісія на оплату комунальних послуг у їхніх установах

Комісія за комунальні платежі залежить від наявності укладених договорів між постачальниками послуг та банком, повідомили у прес-службі Ощадбанку.

Оплата комунальних послуг за допомогою платіжної пенсійної картки у касах Ощадбанку безкоштовна для пенсіонерів – держателів пенсійних карток банку.

 Безкоштовне приймання комунальних платежів від усіх категорій клієнтів на адресу постачальників комунальних послуг, які мають прямі договори з банком, – в інформаційно-платіжних терміналах (ІПТ) Ощадбанку (як карткою так і готівкою). Зокрема, в Тернопільській області таких терміналів 56, з них 23 од. у Тернополі. Без комісії через термінали  приймаються комунальні платежі  за газопостачання, водопостачання, електроенергію,  теплопостачання, вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) та телекомунікаційні послуги. У разі відсутності укладеного постачальником послуг договору з банком приймання платежів за житлово-комунальні послуги проводиться за стандартними тарифами. Приймання платежів за утримання будинку, кабельне телебачення, Інтернет, домофонні системи здійснюється через ІПТ зі сплатою комісії  платником  в розмірі 3,00 грн., в касі банку – 10 грн. ()У Тернополі також доведеться заплатити комісію у розмірі 10 гривень за послугу з вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) – авт.)

Оплатити комунальні послуги з мінімальною комісією – 0,5% від суми платежу, але не менше 3 грн., можливо в онлайн-сервісі «Ощад 24/7» на вільні реквізити.

Пенсійну картку можна безкоштовно оформити в будь-якому відділенні Ощадбанку. Заяву до Пенсійного фонду банк передає самостійно, клієнту не потрібно нікуди додатково звертатись. Співробітники Ощадбанку повідомлять про готовність картки та можливість її отримати у відділенні, де було подано заяву. Оформити «Мою картку» від Ощадбанку може кожен клієнт в будь-якому відділенні банку. «Моя Картка» від Ощадбанку є безкоштовною та оформлюється за 15 хвилин.

Нещодавно ми повідомляли про те, що У державних установах введена комісія на оплату комунальних послуг