28.03.2024 22:02
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Вітаємо з професійним святом працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

gazШановні працівники газових підприємств краю!
Прийміть щирі вітання з професійним святом — Днем працівника нафтової і газової промисловості!
Кожного дня, запалюючи газ чи вмикаючаючи обігрів квартири, ми рідко задумуємося над тим, що над таким елементом комфорту працювало і працює чимало людей, яких у народі називають просто газовиками. У складних економічних умовах саме ви не лише стабільно забезпечуєте всіх споживачів природним газом, але й проводите газифікацію населених пунктів.
Сердечно вітаємо всіх, хто віддав свою працю у минулому і трудиться зараз у газовій галузі нашого краю. Низький уклін і слова вдячності ветеранам галузі за відданість та довгі роки роботи.
Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, оптимізму та трудової наснаги в ім’я процвітання України. Зичимо робітникам, інженерам, технікам і службовцям, керівникам підприємств газової промисловості Тернопільщини  міцного здоров’я, добра і щастя, родинного благополуччя, успіхів у нелегкій роботі, оптимізму і впевненості в реалізації всіх задумів і планів в ім’я подальшого розвитку газової галузі. Нехай доля завжди посміхається вам, а робота приносить задоволення та втіху.
Нехай свято повнить душу радістю та гордістю за зроблене!