19.03.2024 05:18
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Вітаємо з Днем працівників житлово-комунального господарства України!

День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цього року свято припадає на 17 березня. Цей святковий день присвячений усім працівникам житлово-комунальних господарств, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності міст, надання різних послуг. Саме працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного українця було комфортним, зручним та безпечним.

В цей день сердечно вітаємо  із професійним святом, Днем працівників житлово-комунального господарства України, усіх, хто має відношення до роботи житлово-комунальної галузі  Тернополя. Цей день – прояв уваги та поваги до людей, які своєю непростою щоденною працею забезпечують затишок і комфорт в наших домівках, які щодня докладають усіх зусиль, щоб тернополяни бачили чисті та охайні вулиці, двори та під’їзди. Їхня робота – як повітря. Поки вона виконується – її не помічають, та кожен мінімальний збій у цій системі відразу викликає шквал емоцій у споживачів. Дуже багато залежить у їхній роботі від «посмішок клієнтів», простіше кажучи, від подяки споживачів, які цінують і поважають працю робітників цієї галузі. Адже комунальники працюють для людей, а в цьому “дуеті” кожна сторона має свої функції. Завдяки вашій наполегливості, працьовитим рукам та мудрості, незважаючи на всі негаразди сьогодення, населення має охайно прибрані  двори,стабільно забезпечується водою та теплом, підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, каналізаційного та шляхового господарства, проводиться ремонт житла, благоустрій та озеленення вулиць і скверів тощо.

Тож зичимо, щоб у ваших відносинах із споживачами завжди панувала атмосфера партнерства та взаєморозуміння. Бажаємо всім працівникам обслуговуючих підприємств та комунальних служб Тернополя та їхнім родинам добра, здоров’я, благополуччя та витримки. Зичимо фінансової стабільності, єдності в досягненні цілей, мудрості керівникам та згуртованості колективам! Хай щедрою до вас буде доля, обминають життєві негаразди. Будьте щасливі!