29.03.2024 04:17
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Вітаємо з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

praporШановні тернополяни! Вітаємо вас з Днем Державного Прапора України та 25-ю річницею Незалежності України!
У повазі до національних символів, до числа яких належить і Державний прапор, проявляються громадянська самосвідомість, вміння і готовність об’єднати сили і подолати будь-які перешкоди, вирішити завдання будь-якої складності. Саме в цьому полягає справжній патріотизм, любов до своєї великої Батьківщини, гордість за свою історію. Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Хай у ці дні над будівлями майорить державний стяг та наповнює серця патріотизмом, гордістю за наш волелюбний народ!

Двадцять п’ять років тому здійснилася споконвічна мрія нашого народу – бути господарем на своїй українській землі. Чимало випробувань впало на наших пращурів та на наше покоління. Та наша сильна і мужня, духовно багата нація зможе вистояти у всіх випробуваннях. Тож докладаймо спільних зусиль для завершення великої місії – зберегти, розбудувати та уславити нашу Велику Єдину Україну. Нехай Господь дарує всім нам сили і наснаги, добра, перемог і здобутків!
Бажаємо землякам міцного здоров’я, великого родинного щастя, взаєморозуміння, злагоди, благополуччя та миру в нашій рідній Україні. Нехай у ваших серцях завжди живе почуття гордості на нашу Велику Батьківщину! Миру, щастя та благополуччя вам і вашим близьким!

Зі святом вас, дорогі українці!

З повагою – управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР, ПП “Благоустрій”, ПП “Вікторія – М, ПП “Дружба-сервіс-житло-1″, ПП “Люкс”, ПП “Максима”, ПП “Наш дім” , ПП “Сонячне”, ПП “Східний масив”, ПП “ТернопільКомСервіс”, ПМП “СОВР”, ТОВ “КомЕнергоТернопіль”, Господарське ТОВ “Мрія”, ДП “АльфатерТернопіль”, ЖЕК-13 житлово-будівельних кооперативів, КП “Міськшляхрембуд”, КП “Тернопільводоканал”, КП “Тернопільміськсвітло”, КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”, СКП “Ритуальна служба”