19.04.2024 17:50
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Віктор Овчарук: «Якби не робота – не знаю, як би жив»

viktor_ovcharuk (1)Віктор Овчарук виконує обов’язки працівника з комплексного прибирання територій у ПП «Східний масив» вже одинадцять років. За цей час його руками зроблено чимало, та запалу і енергії у нього вистачає, тому продовжує трудитися на совість. За старанну працю пана Віктора нещодавно навіть відзначили званням «Кращого двірника року». Однак, як зізнається чоловік, він працює не заради відзнак.

  • Я дуже люблю свою роботу. Навіть більше: я нею дихаю, – емоційно розповідає він. – Моя робота – це моє життя! Я буду працювати тут стільки, на скільки стане сили. Не знаю, як би жив, якби не ця робота…

Життя кидало Віктора Овчарука по світах, а потім жорстоко пожартувало: він залишився без даху над головою. Хоч було важко, не здавався. А влаштувавшись на роботу працівником з комплексного прибирання на ПП «Східний масив», він врешті здобув примарний спокій.

  • Дуже підтримав та допоміг у важкі часи директор підприємства, Михайло Дереворіз. Він допоміг отримати кімнату в гуртожитку,  де я живу й сьогодні. А в роботі двірника я знайшов своє покликання, у праці я реалізувався. Увесь наш колектив чуйний, всі добре відносяться до мене, тому чітко усвідомлюю: якби не ця робота – не знаю, що б зі мною було далі. Може б уже бомжував, чи ще гірше…

Роботи на ділянці пана Віктора чимало. Як він розповідає, трудитися доводиться від ранку до ночі. Можливо, був би менш прискіпливим, та поспішати немає куди: вдома ніхто не чекає. Тому й віддається роботі на всі сто відсотків, працюючи і в робочий час, і поза роботою.

  • Люди бувають всілякі, але переважно – добрі. А те, що смітять – то ж самі собі роблять. А ще є неуважні трохи. От хвилююся, щоб не сів хто на пофарбовану лавку, бо, хоч клеїмо написи, не всі бачать. Тому хочу всім сказати, щоб були уважні до роботи двірників. А ще хочу попросити, щоб мешканці були охайнішими, і, особливо, щоб не викидали сміття та недопалки через вікна. Взагалі хочу всім порадити, щоб кидали курити. От я курив колись – і кинув. Як хотіти кинути курити, то нема біди,- продовжує свою розповідь пан Віктор.

Заступник директора ПП «Східний масив»Надія Пенкна, запевнила, що старання Віктора Овчарука є немарними:  за своє добре турботливе серце та невтомну працю він заслужив повагу від мешканців будинків, які прибирає і усі його роботою дуже задоволені.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР