29.03.2024 17:06
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Від початку року у Тернополі відремонтували майже сорок дворів

slivenska_3 (6)Капітальний ремонт асфальтобетонного покриття дворів у Тернополі триває. Нагадаємо, відповідно до титульних списків капітального ремонту житлового фонду, затвердженого на засіданні виконавчого комітету міської ради 11 лютого 2015 року було заплановано відремонтувати асфальтобетонне покриття сорока п’яти тернопільських дворів, після перегляду бюджету до переліку додалося ще декілька адрес. Формувались вони на основі пропозицій управління житлово-комунального господарства, звернень громадян та враховуючи результати обговорень профільних та депутатських комісій.   Майже не сорока об’єктах ремонтні роботи вже завершені. Пропонуємо нашим читачам переглянути фото із декількох дворів, з переліку тих, де ремонт вже завершений. До слова, у дворах за адресою вул. Вербицького, 4 та вул. Лепкого, 14 роботи виконані не в повному обсязі, друга черга робіт тут буде виконана наступного року.

Нагадуємо, що станом на сьогоднішній день роботи тривають у дворах на вул. Чернівецька, 56, вул. Симоненка, 3, пр. Злуки, 37, вул. За Рудкою, 1, вул. 15 квітня, 6, вул. Галицька, 34, вул. Довженка, 5, вул. Карпенка, 4, вул. Новий світ, 91.

Впродовж останніх років у Тернополя з’явилося чимало «обновок»: повністю оновлена Набережна, реконструйовані фонтани та бульвари, відремонтовано чимало пішохідних зон та доріг у Тернополі, відновлено декілька спортивних майданчиків. Пропонуємо читачам переглянути декілька фото про частину об’єктів, які кардинально змінили свій зовнішній вигляд впродовж цього року.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР