19.03.2024 12:07
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Відтепер оплатити за спожитий газ можна на сайті компанії «Газпостач»

Пропонуємо нашим споживачам скористатися новою функцією оплати за спожитий газ.  Відтепер здійснити оплату жителі Тернополя та Тернопільського району можуть безпосередньо з нашого сайту gazpostach.te.ua. Ввівши номер свого особового рахунку («Номер платника») у відповідну графу, споживач перейде у сервіс Приват 24, де побачить стан нарахувань та зможе здійснити оплату не лише за природний газ, але й за інші послуги.

Нагадуємо, що ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз» здійснює діяльність з постачання природного газу на території м. Тернополя та Тернопільського району за винятком сіл Довжанка, Домаморич, Драганівка, Забойки, Почапинці. Абоненти інших газопостачальних компаній не можуть скористатися новою функцією на нашому сайті.

Також нещодавно ми інформували про початок роботи на нашому сайті оновленого особистого кабінету «Gazolina Online», у якому можна отримати всю інформацію щодо особового рахунку споживача: актуальні тарифи, наявний баланс на рахунку, нарахування пільг та субсидій, історію оплат. Для входу на сайт передбачені різні можливості: можна реєструватися та входити за допомогою пароля та логіна. А можна одразу авторизуватися через сторінку у «Фейсбуці» або Google. Для зручності користувачів смартфонів на базі операційної системи Android доступний мобільний додаток “Особистий кабінет Gasolina Online”. Його можна завантажити в додатку Google Play Market та спостерігати за балансом, а також проводити оплату з мобільного.

Продовжує діяти і звичний нашим споживачам «Особистий кабінет» на сайті gazpostach.te.ua, який працює за принципом єдиної квитанції і включає в себе всі комунальні послуги.

Компанія «Газпостач»