20.04.2024 06:44
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Відбулася друга спільна нарада оргкомітету та ПЄС щодо підготовки Європейського тижня сталої енергії

У вівторок, 24 березня, відбулася друга спільна нарада оркомітету та Представництва Європейського Союзу в Україні щодо підготовки Європейського тижня сталої енергії та Дня молоді у Тернополі. Попри те, що підготовка до ції знакової події у процесі, та у звязку з обмеженнями та можливим продовженням карантину йшлося і про можливість перенесення Європейського тижня сталої енергії.

Як ми вже повідомляли, Тернопіль виборов почесне право провести офіційне відкриття Європейського тижня сталої енергії в Україні у червні 2020 року.

У рмках обговорення заходів події, оргкомітет провів Skype конференцію з Представництвом Європейського Союзу в Україні. Серед інших питань йшлося про концепцію “Європейського тижня сталої енергії”, програму та графік, події для різних зацікавлених категорій (журналістів,  мерів інших міст, іноземних гостей, пересічних тернополян тощо).

Запрошуємо долучатися до організації заходу волонтерів та активістів громадських організацій! З питаннями та пропозиціями звертайтеся  до фахівців сектору з питань енергозабезпечення міського управління ЖКГ (вул. Коперника,1/209 тел. 525833).

Тернопіль житлово-комунальний