28.03.2024 13:51
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Вулицю Олени Кульчицької облаштовують гранітною бруківкою

Продовжують капітально ремонтувати  вулицю Олени Кульчицької у Тернополі. На ділянці від вулиці Коперника до ДП «Тернопільський облавтодор» здійснили влаштування щебеневої основи та мощення проїзду гранітною бруківкою. Реконструкція триває на ділянці вулиці Олени Кульчицької від ДП «Тернопільський облавтодор» до бульвару Тараса Шевченка. Тут здійснили демонтаж асфальто-бетонного покриття .

Як вже ми зазначали,  мощення вулиці буде буде виконане гранітною бруківкою, щоб зберегти автентику центральної частини міста, як зробили свого часу на вулиці Валовій.

Нагадаємо, що одній із найдавніших вулиць Тернополя, що вціліла у воєнні часи та носила назву Пасаж Адлера, триває капітальний ремонт дорожнього покриття, під час якого на частині проїзду від вул. Коперника до ДП «Тернопільський облавтодор» працівники підрядної організації демонтували старе асфальтобетонне покриття, провели повну заміну труб тепломережі та ділянки водопроводу, влаштували щебеневу основу дороги та розпочали роботи з вкладання гранітної бруківки.

Тернопіль житлово-комунальний