19.04.2024 15:00
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Впродовж січня тернополяни здійснили понад 150 тисяч платежів за комунальні послуги у ПриватБанку

Оплата комунальних послуг, Інтернету та телефонії – потреба, котра щомісячно постає перед тернополянами. З кожним місяцем кількість комунальних оплат у банківських установах невпинно зростає. Так, у ПриватБанку тернополяни здійснили понад 150 тис. платежів за комунальні послуги протягом січня поточного року.

“На сьогодні ПриватБанк приймає комунальні платежі в рамках тісної співпраці з ПП “Укрспецінформ”. Дане підприємство працює практично з усіма комунальними службами міста та з понад 220 приватних ОСББ”, – розповідає керівник напрямку платежів ПриватБанку Ігор Гакало.

“Окремо варто відзначити широкий вибір можливостей та каналів оплат. Окрім звичних платежів у касі відділення та в терміналах самообслуговування, значної популярності набирають сучасні альтернативні канали, такі як розділ платежів в Приват24Регулярний платіж та Сторінка Інформаційно-ресурсного центру, – продовжує Ігор Гакало. – Дистанційні сервіси дають можливість не лише всього в декілька кліків здійснити платіж з дому, а й вчасно надати покази лічильників до усіх комунальних служб”.

Незмінною та однією з найменших залишається й комісія для клієнтів-платників комунальних послуг: 3 грн за платіж у касі відділення та безкоштовно у дистанційних сервісах. Виключенням є лише послуга оплати газу, де комісія складає 2 грн у терміналах самообслуговування та 1 грн в Приват24 і мобільному додатку.