25.04.2024 06:45
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Впродовж вихідних проводили ліквідацію ямковості на вулицях Текстильній та Бродівській

Для підвищення безпеки руху та запобігання подальшої руйнації асфальтобетонного покриття, працівники підрядних організацій продовжують ліквідовувати глибокі вибоїни на дорогах Тернополя.

За інформацією відділу технагляду, на початок лютого підрядники відремонтували уже понад 400 м2 ямковості на вулицях Тернополя з використанням щебенево – цементно – піщаної суміші (ЩПС). Ще близько 225 м2 аварійної ямкості на проїзній частині міста ліквідовано з використанням холодної бітумної органо – мінеральної суміші. Від першого лютого роботи з ямкового ремонту асфальтобетонного покриття  здійснювалися на вулицях: 15 Квітня, Р. Купчинського, Корольова, В. Стуса, транспортній розв’язці вулиць Ст. Бандери – Протасевича – 15 Квітня, Об’їзній, С. Будного. Впродовж вихідних, коли на головних автомагістралях міста зменшилася транспортна завантаженість, ремонтні роботи продовжилися на центральних вулицях міста, вул. Текстильній та вул. Бродівській.

Наголошуємо, що ці роботи не є поточним чи капітальним ремонтом дорожнього покриття, а лише попереджувальними заходами для зниження аварійної ситуації на тих ділянках доріг, де утворились глибокі вибоїни взимку.