19.04.2024 23:30
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Вночі 2 лютого у Тернополі спецтехніка здійснювала механізоване прогортання і посипання доріг та тротуарів

Вночі 2 лютого у Тернополі проводилося очищення від снігу дорожнього і тротуарного покриття та оброблення протиожеледними матеріалами.

Прибирання центральної частини міста, мікрорайону Новий Світ, масивів «Східний» і «Сонячний», Промислового району, Старого Парку, Канади, Березовиці, Кутківців, Пронятину, Об’їзної дороги Тернополя та сіл міської територіальної громади здійснював спецтранспорт ТзОВ «Техно-Буд-Центр», а очищення вулиць на мікрорайоні «Дружба» проводилося снігоприбиральною технікою ТМШРБ «Міськшляхрембуд».

Впродовжд ночі мала тротуарна техніка механізовано прогортала і посипала тротуари та пішохідні зони за адресами: вул. В.Чорновола, вул. Валова, б-р Т.Шевченка, вул. Гетьмана Сагайдачного, вул. Микулинецька, просп. Злуки, просп. Степана Бандери.

Нагадаємо, належне утримання дворів і міжбудинкових проїздів взимку – це відповідальність підприємств, які обслуговують житловий фонд міста, і представників ОСББ, а прибирання прилеглої території до закладів торгівлі та громадського харчування, офісів, установ і організацій – суб’єктів господарювання.

Детальніше про зони відповідальності у місті зображено на Інтерактивній карті, розробленій Тернопільською міською радою.

Повідомляти про виявлені факти неналежного прибирання тернополяни можуть на гарячу лінію міської ради за тел.: 15-80, 0 800 303522, +380674472919, в управління муніципальної інспекції за тел.: 067 447 32 78 або надіславши фото чи відео на Вайбер +38073 015 14 81.