28.03.2024 13:07
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Вночі у Тернополі працювало чотирнадцять одиниць техніки

Тернопільські комунальники працюють у посиленому режимі. Техніка та працівники управління ЖКГ почали чистити дороги та пішохідні ділянки ще вночі. Проте, як зазначає начальник управління Олег Соколовський, нічний дощ увесь змивав пісок, тому роботу потрібно було розпочинати з нуля 3 лютого зранку (детальніше про це – тут)

– Вчора усі структури, відповідальні за прибирання міста (ОСББ, ЖЕКи та підприємства, які виграли тендер на прибирання міста), були попереджені, що очікується ожеледиця. Впродовж ночі у місті працювало 8 піскорозкидачів, які посипали траси 30% сумішшю солі та 6 машин посипало тротуари, – розповідає начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський. – Проте дощ змивав усю суміш з тротуарів, тому не було результату від посипання. Роботи з посипання пішохідних та проїзних шляхів продовжилися після припинення дощу вже зранку 3 лютого.

Олег Соколовський каже, що, незважаючи на попередження, недостатньо спрацювали балансоутримуючі організації. Тому керівництво цих підприємств надає пояснення щодо неякісного прибирання прибудинкових територій.