24.04.2024 06:13
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Вночі першого лютого спецтехніка здійснювала механізоване посипання протиожеледними сумішами доріг і тротуарів Тернополя

У ніч з 31 січня на 1 лютого спецтехніка комунальних підприємств та підрядних організацій здійснювала нічні чергування та очищала місто від снігу.

На магістральних вулицях Тернополя механізоване посипання протиожеледними сумішами проїжджих частин здійснювало п’ять одиниць техніки (піскорозкидачі), а ще три трактори (1од. Мультикар, 2 МТЗ з навісною лійкою) – посипали тротуари і пішохідні зони.

Прибирання вулиць у Центрі, на масивах «Східний» та «Сонячний», у районах Старого Парку, Канади, Нового Світу та в «Промисловому» районі здійснює підрядна організація ТОВ «Авакс Проф», у мікрорайоні «Дружба» – ТМШРБ «Міськшляхрембуд», а на об’їзній дорозі та у Березовиці, Кутківцях і Пронятині – ТОВ «Техто-Буд-Центр».

Зимове утримання прибудинкових територій та міжбудинкових проїздів здійснюють управителі житлового фонду, очищення від снігу та посипання протиожеледними сумішами прилеглої території до закладів торгівлі та громадського харчування, офісів, установ і організацій – суб’єкти господарювання.

Інтерактивну карту відповідальності за прибирання міста в зимовий період можна переглянути тут

При виявленні дворів, під’їздів до них чи інших території, що неналежно очищені та посипані протиожеледною сумішшю, мешканці Тернополя можуть повідомляти на Viber муніципальної інспекції за номером +38 073 015 14 81, або зателефонувати на Цілодобову гарячу лінію 15-80, (0352) 23 – 63 – 97.

Просимо жителів міста не паркувати машини на узбіччі доріг, щоб вони не заважали роботі снігоочисної техніки.